Om CBS CareerGate

CBS CareerGate er et jobsite for studerende og nyuddannede fra Copenhagen Business School. Jobsitet er et samarbejde mellem Copenhagen Business School og Graduateland ApS.

For studerende og nyuddannede

Kickstart din karriere

CBS Career Gate er for CBS-studerende og nyuddannede med op til tre års erhvervserfaring. Du har mulighed for at oprette en personlig profil og personificere dine søgeresultater ud fra faglighed, kompetencer og jobønsker. Du kan eksponere dig selv over for fremtidige arbejdsgivere via din personlige kompetenceprofil og let abonnere på jobopslag fra flere hundrede forskellige virksomheder i Danmark og i udlandet. Dermed er du helt på forkant med relevante job, der passer netop til dig.

For virksomheder

Find den ideelle kandidat

Virksomheder har mulighed for at komme i kontakt med studerende og nyuddannede her på CBS CareerGate. Du kan målrette dine tilbud mod specifikke segmenter og på den måde opnå en mere effektiv rekrutteringsproces og forbedring af din employer branding.

Find jeres profil i dag
Hvad er Graduateland?

Et internationalt netværk

CBS CareerGate er en del af Graduateland-netværket - et netværk som består af karrieresites for studerende og nyuddannede på tværs af universiteter og interesseorganisationer. Bemærk:
Copenhagen Business School er ikke ansvarlig for indhold, der kommer fra andre websites, som er tilgængeligt på dette website.

Dette website kan indeholde links til websites ejet af tredjepart. Copenhagen Business School er tager ikke ansvar for tredjeparts håndtering af personlige oplysninger.

Kontakt

Salg, drift og udvikling af CBS CareerGate administreres af Graduateland ApS. Hvis du vil vide mere, kontakt venligst Patrick Lund fra Graduateland ApS.

Kontakt Graduateland ApS

Patrick Lund
Graduateland ApS
Ansvarlig for CBS CareerGate
Direkte tlf: +45 26170997
E-mail: pl@graduateland.com

CBS Career Centre

Ønsker du at høre om andre muligheder for et samarbejde med CBS Career Centre fx. partnerskaber, events og karrieremesser?
Kontakt:
CBS Career Centre