CBS karriereservices

CBS er fortsat lukket ned, og vi forstår, at du som studerende kan være bekymret i forhold til denne usædvanlige situation.

Vi følger fortsat myndighedernes udmeldinger og afventer, hvornår vi kan igen kan åbne campus. Vi forventer, at vi kan begynde en genåbning efter sommerferien. Når vi åbner igen, vil vi starte med at give adgang til få kritiske områder, og langsomt genåbne flere funktioner.

Vi forventer, at vi kan åbne for campus for alle studerende, når efterårssemestret starter.

Behovet for support og værktøjer til jobsøgning er blevet endnu større i løbet af den seneste tid, og vi har derfor samlet de online tilbud, som både vi og vores partnere tilbyder.

Vores overordnede anbefaling er, at du så vidt muligt gør det, du ville have gjort under normale omstændigheder, men på en anden måde end før corona-krisen.

Online karriereservices på CareerGate

Selvom CBS campus er lukket, så kan du stadig få karriererådgivning, finde værktøjer til din jobsøgning og deltage i webinarer. Du finder det alt sammen på CareerGate.

Se online kurser, seminarer og digitale værktøjer til din jobsøgning
Se webinarer, seminarer og online events
Book en telefontid og få karriererådgivning

Lav en jobprofil her på CareerGate

CareerGate er en jobportal og portal for specialesamarbejder for alle CBS-studerende og nylige dimittender. Lav din egen personlige profil, så du kan brande dig selv overfor fremtidige arbejdsgivere og holde dig opdateret om relevante jobs og praktikpladser (projektorienterede forløb). Du kan også finde projektforslagog graduate-programmer i virksomheder.

Opret en jobprofil på CareerGate

Arrangementer og seminarer

CBS tilbyder webinarer, online kurser og online arrangementer i samarbejde med vores partnere.

Se webinarer og digitale værktøjer til din jobsøgning

Savner du studielivet?

Studievejledningen har samlet deres bedste råd til, hvordan du som studerende kan skabe det bedst mulige studieliv for dig selv under lockdown. Du kan også se kontaktoplysninger på StudentHub, hvis du har spørgsmål om din uddannelse, som fx specialeaflevering, eksamen eller udveksling.

Få 12 gode råd til et godt studieliv under lockdown
Spørgsmål om dit studie

Snart færdiguddannet?

Hvis du snart er færdiguddannet så er vores anbefaling, at du så vidt muligt gør det, du ville have gjort under normale omstændigheder, men på en anden måde end før corona-krisen. Vi har samlet et par anbefalinger til dig som snart er alumne fra CBS.

Læs vores anbefalinger hvis du snart dimitterer