CBS CareerGate samarbejder nu med JobTeaser for at fremme din karriere, aktivér din bruger nu.

Aktivér nu Spørgsmål?

Accura

Rådgivning

1.775 følgere

Accura er blandt de førende advokatfirmaer i Danmark, og vi vil gerne skabe Danmarks bedste advokatarbejdsplads, hvor gode ansættelsesvilkår og det bedst tænkelige arbejdsmiljø vægtes højt.

Accura som arbejdsplads

Som ansat hos Accura vil du opleve, at vi gør meget ud af at optimere vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Vi prioriterer trivsel og sundhed højt, ligesom vi altid søger at optimere de generelle ansættelsesvilkår.

Du kan læse mere om vores ambition og vilkår på vores karrieresite: Karriere - Accura

Accura blev grundlagt i 1999, og i dag er vi godt 500 medarbejdere, hvoraf mere end 300 er fee earners. Vi rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt private selskaber og deres ejere.

For til stadighed at kunne forsvare de krav, som vores omgivelser stiller til os, har vi et stort internt uddannelsesprogram, Accura Academy, der er målrettet alle medarbejdere hos Accura. På den måde får alle medarbejdere tilbudt faglig, personlig og forretningsmæssig udvikling på højeste niveau. Igennem Accura Academy afholder vi afholder jævnligt kompetencegivende kurser, hvor underviserne er sammensat af kompetente Accura-medarbejdere og eksterne kræfter fra toppen af branchen.

I foråret 2023 flyttede vi ind i vores nye, innovative domicil på Trælastholmen i Nordhavn med Orientkaj Metrostation og Havnebussen som nærmeste naboer.

Kom med om bag murerne

Bliv endnu klogere på hverdagen og karrieren hos Accura her: Karriere hos Accura

Du kan bl.a. læse forskellige medarbejderes personlige fortællinger om at være ansat hos Accura.

Du kan også følge os på de sociale medier, hvor du løbende kan holde øje med vores nyheder og succeshistorier.

Find os her: FacebookInstagramLinkedIn – Mentorordningen hos Accura på LinkedIn