Accura

Rådgivning

1.785 følgere

Boost din karriere med Accuras mentorordning.

Accuras mentorordning 2022

For tiende år i træk iværksætter vi vores mentorordning hos Accura. Derved hjælper vi dygtige jura- og HA(jur.)-studerende fra hele landet på vej i deres karriere ved at give et enestående indblik i branchen og lette vejen til arbejdsmarkedet. Så hvis du er ambitiøs og har lyst til at indgå i et professionelt makkerskab med en kompetent jurist fra Accura for at udforske dine karriereveje nærmere, så er mentorordningen måske noget for dig.

Udbytte

At deltage i Accuras mentorordning giver dig en unik mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Samtidig får du udvidet dit netværk i branchen, hvilket uden tvivl vil hjælpe dig godt på vej i din fremtidige karriere. Du vil som mentee få en af vores dygtige og erfarne advokatfuldmægtige, cand.merc.(jur.)'er eller advokater som mentor, der vil dele ud af egne erfaringer og give feedback og fortrolig sparring på dine spørgsmål og tanker om branchen.

Spilleregler & betingelser for deltagelse

For at ordningen bliver udbytterig, kræves der et løbende engagement fra både mentee og mentor. Det enkelte makkerpar udarbejder en samarbejdsaftale som en indledende forventningsafstemning og benytter sig i øvrigt af løbende forventningsafstemning for at undgå misforståelse og sikre fremdrift.