Accura

Rådgivning

1.785 følgere

Hvor ligger din fremtid hos Accura?

Fuldmægtig

Som fuldmægtig får du et spændende job med et betydeligt ansvar og mange udfordrende opgaver inden for et af vores kompetenceområder, og du får derfor mulighed for at specialisere dig allerede fra start. Det afspejles af vores specialisttankegang, hvor du som udgangspunkt ikke rokerer til et andet kompetenceområde - men muligheden er der, hvis du ønsker det. 

Dit fuldmægtigforløb kommer til at foregå i tæt samarbejde med vores erfarne jurister, der støtter og motiverer dig. Når du ansættes som fuldmægtig, er det med henblik på, at du fortsætter som advokat eller erhvervsjuridsk rådgiver hos Accura.

Accura betragter cand.merc.(jur.)'er på lige fod med advokatfuldmægtige og advokater. De forhold, der vedrører advokatfuldmægtige, gælder således også for cand.merc.(jur.)'er med op til tre års erfaring. Alle cand.merc.(jur.)'er har naturligvis adgang til Accuras interne kursusprogram, Accura Academy.

Student

Under studiet kan vi tilbyde jura- og erhvervsjurastuderende et spændende job som student, hvor man får mulighed for at få praktisk og relevant erhvervserfaring inden for et af vores kompetenceområder. Samtidig bliver man en del af et fagligt og socialt netværk sammen med vores øvrige studenter. Som student hos Accura tilknyttes du et fast team af jurister fra en af vores juridiske afdelinger.