Danske Spil

Multiple industries

144 followers

Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark?

Og det har vi faktisk været siden 1949. Til glæde ved at give mulighed for at spille sammen eller hver for sig og konkurrere på fair, ansvarlig og ordentlig vis. Til gavn ved, at overskuddet går til fællesskabet og sikrer gode økonomiske rammer for det danske idræts- og foreningsliv. Vi skal sikre, at danskerne kan spille på en underholdende og ansvarlig måde, og at overskuddet herfra kommer samfundet til gavn. 

Danske Spil er markedsleder på det danske marked, men vi er i liga med de store internationale spiludbydere. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Vi skal nemlig være hurtigere, stærkere og sjovere end de andre, så vi sammen kan blive danskernes foretrukne underholdningsunivers.

Vores kultur og holdånd

Hos os bliver du en del af en kultur med overskud til hinanden. Vores holdånd er stærk og dine kollegaer står altid klar til at hjælpe, uanset om du skal bruge en ny mus til computer eller har en god idé til et nyt produkt. Og her kommer sportanalogien om holdånd og vindermentalitet til sin fulde ret, fordi det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Her er højt til loftet, og hvis du brænder for noget, du er dygtig til, bliver du hurtigt en helt. Og ligemeget om du arbejder som Studentermedhjælper, Kunderådgiver eller Data Scientist, vil netop din indsats i Danske Spil sikrer, at vi er til glæde og til gavn for hele Danmark.

Studiejob

Som studentermedhjælper i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor studerende har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingerne, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder. Vi har mere end 50 studentermedhjælpere på tværs af huset, og derfor får du rig mulighed at danne relationer med studerende fra andre studieretninger.